Društvo Lebane Srbija Vesti

Predsednik Ivan Bogdanović obišao radove na asfaltiranju ulice Kralja Milana u selu Ždeglovo

Predsednik Privremenog organa opštine Lebane Ivan Bogdanović obišao je danas sa saradnicima nekoliko lokacija na teritoriji ove opštine u kojima se izvode radovi na asfaltiranju puta. On je ovom prilikom najpre posetio stanovnike u ulici Kralja Milana u selu Ždeglovo.

U ulici Kralja Milana u Ždeglovu u toku su radovi na asfalitranju ulice u dužini od  600 metara, a prema rečima Ivana Bogdanovića radovi bi trebalo da budu završeni u narednih nekoliko dana.

„Ovaj projekat i ove ulice sada koje radimo a to je 17 ulica na teritoriji opštine Lebane, radimo uz podršku Ministarstva, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Vlade Srbije, a ukupna vrednost celokupne investicije odnosno svih ovih 17 ulica iznosi 70 miliona dinara, sa PDV-om“, kazao je ovom prilikom predsednik Ivan Bogdanović.

„Svega ovoga ne bi bilo, da nema velike podrške Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a to je samo jedan znak da sigurno možemo mnogo vise da radimo, i da ćemo u narednom periodu imati još veću podršku za našu opštinu, i da se ona na taj način razvija još bolje“, istakao je Ivan Bogdanović.

Opširnije u video prilogu